
محمد قربان پور کارشناس فضای مجازی گفت: قدمت شبکههای مجازی ایرانی بیشتر از شبکههای اجتماعی خارجی است و کاربران شبکههای اجتماعی بعد از مدت کوتاهی دچار انزوا و گوشهگیری میشوند.
کارشناس فضای مجازی با اشاره به تفاوت بین فناوری و محصول بیان داشت: باید فناوری اطلاعات را یادگرفته و از آن محصول متناسب با نیاز خود را تولید کنیم یعنی یک شبکه اجتماعی متناسب با باورهای ایرانی، زیرا شبکههای اجتماعی که اکنون مورد استفاده قرار میگیرد در واقع یک رسانه تعاملی هستند که بر مبنای پروژه شهروند خبرنگار غرب ساخته شدهاند و هدف از آنها این است که هر شخص خود یک خبرنگار محسوب میشود تا از خود و پیرامون خود خبر، عکس، فیلم و محتوا تولید کند.
وی خاطر نشان کرد: حدود 25 شبکه اجتماعی داخلی را وجود دارد که هر کدام از آنها میتواند جایگزین مناسبی برای نرم افزارهای خارجی باشند، در واقع در فضای مجازی نیز حاکمیت اسلامی تعریف شود و یکی از راههای تعریف این حاکمیت، راه اندازی شبکه ملی اطلاعات با استفاده از نرم افزارهای داخلی است.
قربان پور تصریح کرد: در صورتی که از نرم افزارهای ایرانی استفاده شود خود مردم شبکه ملی اطلاعات را راه اندازی میکنند و ملی کردن صنعت اینترنت یعنی تعریف استقلال، آزادی در فضای مجازی.
- ۹۷/۰۴/۰۷